“If you always do what you always did, you will get what you always got” (Albert Einstein)

Het verbinden van mensen, organisaties, ideeën en visies, ambities en talenten is mijn missie, om daarmee mensen en organisaties te helpen in hun ontwikkeling. Ik combineer daarbij de uitgebreide kennis en ervaring, die ik de afgelopen 25 jaar in mijn werk en mijn 2 academische studies heb opgebouwd, steeds meer en bewuster met mijn intuïtieve vaardigheden en de intuïtieve tools en methoden, die ik me in de laatste jaren eigen heb gemaakt. Ratio verbinden met intuïtie, dat maakt mijn manier van werken Diffrnt. Als geen ander daag ik je uit om nieuwe perspectieven te onderzoeken en onbekende en ongekende mogelijkheden te ontdekken. In de afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt in de rollen van management consultant, lobbyist, business developer, verenigingsmanager, ondernemer, CEO en commissaris/toezichthouder. LinkedIn