Wat is het potentieel van jou als persoon? Hoe authentiek ben jij en waar kun je groeien? Wat is het potentieel van je team en hoe werken jullie het beste samen om jullie team doelen te realiseren? Blind spots.

Ons potentieel assessment is een waardevol document waar jij je leven lang van kunt profiteren om je potentieel te ontwikkelen. Je krijgt inzicht in:

  • wat voor jou de beste werk- en beslisstrategie is bij het nemen van initiatieven, beslissingen en je eigen verantwoordelijkheid;
  • wat jouw bijdrage is als je in een team werkt en wat hierbij voor jou een goede rol is;
  • wat voor jou goede werkomgevingen zijn;
  • wat jouw kwaliteiten, eigenschappen en potentieel zijn en hoe je die kunt ontwikkelen;
  • wat jouw conditioneringen en actuele vraagstukken zijn en hoe hier op basis van jouw potentieel het beste mee om te gaan.

Succes realiseer je echter nooit in je eentje. Iedereen werkt samen met anderen. Met collegae in een team, met mensen uit andere teams, met klanten, met leveranciers, met business partners.

Diffrnt werkt met 12 zogenaamde teamskills. Zijn deze 12 allemaal aanwezig in een groep van mensen die samenwerken, dan is er sprake van een optimaal functioneel team. Het resultaat komt als het ware vanzelf. Iedereen vaart wel bij de energie in het team en ontwikkelt zichzelf automatisch. Ook teams die een of meerdere skills missen kunnen goed functioneren. Maar daar zijn dan bepaalde aspecten waar zo’n team tegenaan loopt, waar extra aandacht aan moet worden besteed. Het is goed om te weten hoe je daarmee het beste kunt omgaan, als teamlid maar ook als manager.

Diffrnt biedt deze inzichten en helpt jou met je verdere ontwikkeling van je potentieel en het verbinden daarvan met de mensen waarmee je samenwerkt. We bieden persoonlijke coaching, teambuilding-coaching en -ontwikkeling. We werken op elk niveau in de organisatie.