Toegang tot de beste versie van jezelf en anderen

We leven in een tijd waarin we elkaar steeds minder persoonlijk ontmoeten. Hoe kunnen we toch op een natuurlijke wijze goed samenwerken en elkaar over en weer beter leren kennen? Hoe kunnen we ook nu structureel blijven waarborgen dat we de juiste keuzen maken en beslissingen nemen en iedereen doet wat is afgesproken?

Hiervoor dienen we van elkaar te weten hoe we zelfstandig en samen bij voorkeur dingen oppakken. Als we weten, dat we zaken op de goede manier aanpakken en beslissen, kan vervolgens ook beter en sneller het eigen en gezamenlijke beschikbare potentieel op authentieke wijze worden gebruikt en verder ontwikkeld.

Ambitie

Door beter gebruik te maken van je eigen potentieel, kun je ook beter en met meer mensen succesvol samenwerken en gerichter en met meer plezier gebruik maken van elkaars potentieel.

Wat

Eerst leer je om beter zaken aan te pakken en tot beslissingen te komen op de manier die het beste bij jou past. Vervolgens helpen we je te bepalen hoe je de voor jou goede dingen, goed en of nog beter kunt doen. Je leert en ervaart hoe dat wat je doet, tot steeds meer voldoening, succes, rust of leuke verrassingen en succesvolle verbindingen leidt.

Hoe

Je bepaalt zelf en samen met ons en of de andere leden van de community aan welke aspecten van jezelf en de mensen waar je mee samen leeft of samen werkt, je (extra) aandacht wilt besteden.

We beginnen met het maken van een analyse. Een algemene persoonlijke analyse als je op individuele basis deel neemt en of een teamanalyse als je met meerdere mensen als team, gezin, familie, groep of organisatie aan de slag gaat.

De persoonlijke analyse is eenmalig. Deze blijft altijd geldig en vormt de basis voor elke verdieping die je daarna kiest.

De gezamenlijke analyse blijft geldig zolang de samenstelling van de mensen waar je mee samen leeft en werkt niet wijzigt.

Op basis van je interesse en vragen, kun je in je eigen tempo, op de wijze die bij jou past, ieder aspect van je individuele en gezamenlijke analyse testen, ter discussie stellen, afstemmen, verder zelfstandig, met ons en of met andere leden van de community uitdiepen en ontwikkelen.

En nu, hoe verder

Ons streven is dat iedereen die zijn of haar potentieel verder wil ontwikkelen, moet kunnen (blijven) meedoen. Hierom hebben we verschillende lidmaatschapsvormen ontwikkeld. Indien je contact met ons opneemt via office@diffrnt.org of via +31 (0)6 54284344 (Frank Geraerts) vertellen we je graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en welke optie het beste aansluit bij jouw of jullie interesse en behoeften.

Weet je mensen, teams, groepen of organisaties voor wie een analyse, deelname aan en een lidmaatschap van onze Grow Diffrnt interessant is? Delen wordt gewaardeerd.