1 Daagse Workshop

Een paar jaar geleden heb ik iets gedaan wat ik nooit voor mogelijk heb gehouden. Ik heb een parachute sprong gemaakt boven Texel. Er zelf voor kiezen om alle (schijnbare) zekerheden in één keer los te laten. Wat een geweldige ervaring was dat! Deze sprong gaf me ook de moed en het vertrouwen om die prima baan, die ik al 15 jaar had, los te durven laten en te gaan ondernemen. Iets waarvan ik al een tijd droomde.

Heb jij ook moeite met loslaten en de sprong te wagen? Wij willen je daar graag bij helpen. Daarom organiseert Diffrnt regelmatig de dagworkshop “DE KRACHT VAN LOS LATEN”. 

In deze workshop leer je op eenvoudige wijze los te laten wat je belemmert en ruimte te creëren voor wat je graag zou willen doen en realiseren. Privé en/of zakelijk. We maken gebruiken van flow, release technieken, systemisch werk en Theory U. Deze workshop is zo ontwikkeld dat je alles mag delen maar niets verplicht bent.

We starten steeds om 9.30 uur en ronden af rond de klok van 17.00 uur. De workshop vindt plaats op inspirerende locaties.

Er kunnen maximaal 8 mensen deelnemen aan deze workshop.

Je investering bedraag € 225,- inclusief een heerlijke lunch. Betaalt je werkgever of je onderneming deze workshop voor jou, dat komt daar 21% BTW bij.

Ik zie je graag op 24 juli of 22 augustus!

Met verbindende groet,

Saskia van der Laak